ALTA (GENERAL)

Allrestaurants - ALTA - Tirana, ALBANIA

Address: Alta Center, Tirana, ALBANIA
Phone: +35542477444 Mobile: * Fax: *
Website: http://alta.al Email: *

Alta Group është një nga Kompanitë më të mëdha në Shqipëri në sektorin e importit dhe tregëtimit të lëndëve të para dhe pajisjeve për Pastiçeri, Furra Buke, Industri Ushqimore, Akullore etj. Aktiviteti yne konsiston në furnizimin dhe plotësimin e çdo nevoje që kane prodhuesit dhe operatorët e këtyre sektorëve. Ne sjellim në tregun shqiptar një gamë të gjërë produktesh duke garantuar cilësine por edhe disponibilitetin e tyre në çdo kohë. Gjithashtu u ofrojmë klientëve tanë asistencë të vazhdueshme dhe keshilla nga profesionistë të sektorit në përdorimin me efikasitet të produkteve dhe recetave të vecanta.

Allrestaurants - ALTA - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ALTA - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ALTA - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ALTA - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ALTA - Tirana, ALBANIA
x
X