AGRO WEB (GENERAL)

Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ALBANIA

Address: Rr. Mustafa Matohiti, Nr 4, Kati III, Tirana, ALBANIA
Phone: +35544536890 Mobile: * Fax: *
Website: http://agroweb.org Email: *

Vera është periudha më e mirë për të shijuar fruta dhe perime të freskëta të stinës, por gjatë kësaj kohe, ushqimet kanë tendencën të bëhen një vatër .Pjepri është një frut i freskët i stinës që mbush tryezat me ngjyrë, aromë dhe shije. Në larminë e frutave që gjenden në treg, pjepri ndonjëherë lë .

Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - AGRO WEB - Tirana, ALBANIA
x
X